You Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Το Σεφ αποκλειστικά στο YouDelivery - Κέρδισε κουπόνια

Οι συστάσεις περισσεύουν όταν μιλάμε για το Σεφ...

Μία από τις "αρχαιότερες" κρεπερί της Λαμίας μπαίνει στο online delivery και θα την βρεις αποκλειστικά στο YouDelivery.

Δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις 3€ κουπόνια!

Με ωράριο από τις 14:00 ως τις 02:00 (Κυριακές από τις 17:00) και με ξεχωριστές "απογευματινές προσφορές", αποτελεί άλλο ένα στανταράκι γεύσης στις καθημερινές σου επιλογές.

Στον κατάλογο της θα βρεις κλασικές επιλογές σε γλυκιές και αλμύρες κρέπες, snacks, sandwiches, βάφλες. και άλλες ξεχωριστές γεύσεις. Όλες διαθέσιμες για Online παραγγελία μέσα από το YouDelivery.

Στο κατάστημα "τρέχουν" δύο απογευματινές προσφορές, καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα που συνδυάζουν κρέπες, club sandwich και αναψυκτικά, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Προσφορά 5€ για: 1 Club Sandwich, 1 Κρέπα σοκολάτα μπισκότο & μια Coca Cola 330ml

Κρέπα Σεφ Λαμία

 

Προσφορά 5€ για: 1 Κρέπα κοτόπουλο σως μαγιονέζας, 1 κρέπα σοκολάτα μπισκότο & Coca Cola 330ml

Σεφ Λαμία τηλ

YouDelivery tip: Το δυνατό χαρτί του καταλόγου (όπως ήδη θα ξέρεις) είναι η Κρέπα ΣΕΦ με κεφαλοτύρι, κοτόπουλο και μαγιονέζα. Αξίζει τη δοκιμή σου!

ΔΕΣ ΤΟΝ ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Όπως πάντα... σου έχουμε κουπόνια. Δήλωσε συμμετοχή, μπες στη κλήρωση και κέρδισε 3€ κουπόνια. Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως τη Κυριακή 26/11 και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 27/11.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 μερίδα φιλέτο κοτοπουλο, 1 σαλατα Caesars, 1 Coca Cola 330ml - MONO 12€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το οβελιστήριο Τα Δύο Βουνα  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Μία(1) μερίδα  φιλέτο...

2021-07-07
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Κοτόπουλο σούβλας ολόκληρο, 1 μερίδα πατάτες, 1 μερίδα σως - MONO 10€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το σουβλατζίδικο Γυροτεχνείο  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Κοτόπουλο σούβλας...

2021-07-03
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Club sandwich και 1 Κρέπα σοκολάτα μπισκότο - MONO 5€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το κατάστημα Η Στροφή στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Club Sandwich ζαμπόν ή...

2021-06-10
περισσότερα