ΕΓΓΡΑΦΗ
Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Η «YOUDELIVERY» (διακριτικός τίτλος) εφεξής η «Εταιρεία», δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο «youdelivery.gr» εφεξής ο «Ιστοσελίδα», και κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα, αρχεία, κείμενα, γραφήματα) που εμπεριέχεται σε αυτόν, εφεξής «το Υλικό», με σκοπό την πραγματοποίηση παραγγελιών () από συνεργαζόμενα καταστήματα.  Μέσω της Ιστοσελίδας «youdelivery.gr» η Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους τρίτους πωλητές (καταστήματα εστίασης / καφετέριες), εφεξής πωλητής, να πουλήσουν στους χρήστες προϊόντα όπως θα περιγράφονται κάθε φορά στην ιστοσελίδα. Η Εταιρία ενεργεί αποκλειστικά και μόνο ως τρίτος-διαμεσολαβητής στη διαδικασία προώθησης και πώλησης προϊόντων τρίτων σε προκαθορισμένες  τιμές, οι οποίες θα ισχύουν για συγκεκριμένο χρόνο, συνεπώς ΔΕΝ αποκτά καθοιονδήποτε τρόπο την ιδιότητα του πωλητή. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία, προκειμένου οι χρήστες του Διαδικτυακού τόπου να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την Εταιρεία. Η Εταιρεία δεν διανέμει σε κανέναν (εταιρεία, οργανισμό κλπ) που δεν συνδέεται με το youdelivery τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας και πελάτες της Εταιρείας. Στα δε εστιατόρια διανέμει πληροφορίες που αφορά τους χρήστες μόνο για τον σκοπό της ολοκλήρωσης και παράδοσης της παραγγελίας.

 

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους παρακάτω όρους χρήσης. Η περαιτέρω περιήγηση, πρόσβαση ή χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας, ή/και η χρήση των υπηρεσιών αυτής, ή/και η πραγματοποίηση συναλλαγής μέσω αυτής, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων.  

 

Χρήση των Πληροφοριών

Η Εταιρεία συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το youdelivery, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων. Δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχει ζητήσει ο χρήστης. Η Εταιρεία κάνει χρήση των πληροφοριών που παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) ειδικές προσφορές, (iv) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την Εταιρεία στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .  Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την Εταιρεία πραγματοποιείται κατόπιν ενημέρωσης και με την συγκατάθεσή του χρήστη.

Η Εταιρεία έχει αναλάβει τη δέσμευση να τηρεί το απόρρητο προσωπικών δεδομένων όλων των επισκεπτών στην τοποθεσία youdelivery.gr και να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται να μας παρέχετε. Συγκεκριμένα, θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζετε τον τρόπο μεταχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και που ενδέχεται να λάβουμε μέσω της παρούσας δικτυακής τοποθεσίας, καθώς και των πρακτικών επεξεργασίας των δεδομένων που χρησιμοποιούμε μέσω της χρήσης του Διαδικτύου και άλλων δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας. O χρήστης καλείται να διαβάσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να κατανοήσει τον τρόπο χρήσης και προστασίας των πληροφοριών που παρέχει ή του τρόπου χρήσης και προστασίας αυτών στο μέλλον. Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη για την παροχή υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται να δίδει ρητώς τη συναίνεσή του για κάθε τέτοια ενέργεια.

 

Ανήλικοι

Εάν ο χρήστης είναι κάτω των 18 ετών τεκμαίρεται ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/ τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και συνεπώς οι διακομιστές δικτύου μπορούν να συγκεντρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά τις προϋποθέσεις που αναφέρονται ανωτέρω. Η Εταιρεία δε φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανηλίκους.

 

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που θα παρέχουν οι χρήστες θα παραμείνουν στο διακομιστή του youdelivery. H Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα δεδομένα αυτά στο προσωπικό της και σε τρίτους, δηλαδή εταιρίες συνδεδεμένες με αυτή, επιχειρηματικούς εταίρους, εταιρίες με τις οποίες η Εταιρεία ενδεχομένως συστήσει κοινοπραξία ή συγχωνευθεί ή στις οποίες πωληθεί, κυβερνητικά όργανα, δικαστικές και διοικητικές αρχές, διαδόχους της επιχείρησής της Εταιρεία και συμβαλλόμενους, οι οποίοι δυνάμει συμφωνίας επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας, και οι οποίοι ενεργούν επ' ονόματί της Εταιρείας για τους σκοπούς που προβλέπονται στην παρούσα ισχύουσα πολιτική απορρήτου ή για συμμόρφωση προς νόμιμες υποχρεώσεις της ή για άλλους σκοπούς στους οποίους οι χρήστες συναινούν ρητώς. Όλοι οι ως άνω αποδέκτες συμφωνούν και δεσμεύονται να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με τους παρόντες όρους και για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εκτός κι αν απαιτείται ρητά από τη νομοθεσία, η Εταιρεία δε θα προβεί άλλως στην κοινοποίηση, πώληση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που της παρέχει ο χρήστης χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεση αυτού.

Επιπλέον, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη πλην των αναφερόμενων ανωτέρω αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή διοικητικών αρχών, (β) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο διαδίκτυο ή του κοινού.

 

Απόρρητο και Ασφάλεια Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Η Εταιρεία θα διατηρεί στην κατοχή της τα στοιχεία των χρηστών για εύλογο χρονικό διάστημα ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος.

 

Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες της ιστοσελίδας της Εταιρείας δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαιούμαστε να χρεώνουμε ένα χαμηλό διοικητικό τέλος προκειμένου να καλύψουμε το κόστος παροχής σε εσάς των στοιχείων που διατηρούμε σχετικά με εσάς.

 

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το youdelivery.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο youdelivery.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το youdelivery.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το youdelivery.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το youdelivery.gr μέσω www. youdelivery.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του delivery.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Περιοδικές Αλλαγές Συνεχώς η Εταιρεία επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

 

(Α) - ΓΕΝΙΚΑ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας στο νόμο περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993). Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, δημοσίευση,  των περιεχομένων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα από τον οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.Κάθε επισκέπτης της  Ιστοσελίδας, εφεξής χρήστης, είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση (κάτω από οποιοδήποτε όνομα το οποίο αναγράφεται στην οθόνη και οποιουσδήποτε κωδικούς "password") και πρέπει πάντοτε να συμμορφώνεται με τα αναγραφόμενα του  παρόντος κειμένου. Κατά την περιήγηση στο μεγαλύτερο μέρος της Ιστοσελίδας δεν απαιτείται εγγραφή, ωστόσο για τη παραγγελία/συναλλαγή, απαιτείται η εγγραφή του χρήστη μέσω δημιουργία ενός λογαριασμού (προφίλ) δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, τον ταχυδρομικό κώδικα,  και πιθανώς και κάποια άλλα προσωπικά στοιχεία. Με τον παραπάνω τρόπο ένας χρήστης εγγράφεται ως Μέλος. Κατά την εγγραφή του το Μέλος αποκτά κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό του, ο απόρρητος χαρακτήρας του οποίου αποτελεί αποκλειστικά ευθύνη του μέλους. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει μια νέα εγγραφή ή να ακυρώσει έναν λογαριασμό οποτεδήποτε ενώ μπορεί να ζητήσει από τα Μέλη την επαλήθευση εγκυρότητας των λογαριασμών για τεχνικούς λόγους. Σε περιπτώσεις που κάποιος χρήστης  διατηρεί επιπλέον λογαριασμούς, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης, (ενδεικτικά αλλά όχι εφαρμοστικά), της κατάργησης του λογαριασμού μέλους.

Κατά την αποδοχή των Όρων Χρήσης ο χρήστης/μέλος δηλώνει ότι είναι ενήλικος άνω των 18 ετών ή, εάν είναι κάτω των 18 ετών, ότι έλαβε την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα / έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και ότι θα παράσχει τα στοιχεία αυτού / αυτών, σε περίπτωση που του ζητηθεί. Αν μία παραγγελία περιλαμβάνει αλκοολούχα ποτά ή/και προϊόντα ζύθου, απαιτείται το μέλος να  άνω των 18 ετών ή ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και ότι θα παράσχει τα στοιχεία αυτού/αυτών εφόσον του ζητηθεί (περίπτωση κάτω των 18 ετών. Οι έχοντες τη γονική μέριμνα ανηλίκων οφείλουν να προστατεύουν αυτούς από την πρόσβαση σε αλκοολούχα ποτά ή/και προϊόντα ζύθου και ευθύνονται αποκλειστικά σε αντίθετη περίπτωση.

Μέσω της ιστοσελίδας οι χρήστες ενδέχεται να αποκτήσουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Η  εταιρεία εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν εγκρίνει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα και ακρίβεια των πληροφοριών. Η χρήση τέτοιων συνδέσεων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Η εταιρεία δεν ευθύνεται, επίσης, για σφάλματα ή κακή λειτουργία των διαδικτυακών τόπων των τρίτων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση των παρεχομένων μέσω αυτών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων.

 

(Β) - ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η Εταιρεία μέσω  της Ιστοσελίδας, μεσολαβεί ως τρίτος μεταξύ πωλητών και αγοραστών (εφεξής, αγοραστής θεωρείται κάθε μέλος του youdelivery.gr ο οποίος με την  μεσολάβηση της εταιρείας διαμέσω της ιστοσελίδας αγοράζει το προϊόν  του πωλητή), προκειμένου οι τελευταίοι να αγοράσουν προϊόντα των πωλητών  σε προκαθορισμένες από τον πωλητή τιμές  για συγκεκριμένο χρόνο ή ποσότητα.  Η εταιρεία δεν αποκτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιδιότητα του πωλητή. Η Εταιρεία συμμετέχει αποκλειστικά και μόνον ως τρίτος - μεσολαβητής. Οι παρόντες όροι δεν θίγουν τα εκ του νόμου κατοχυρωμένα δικαιώματα του αγοραστή ως καταναλωτή. Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας που ενδιαφέρεται για την εκάστοτε αγορά , θα πρέπει, αφού επιβεβαιώσει την αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, να εγγραφεί στην ιστοσελίδα, όπως ειδικότερα του υποδεικνύεται από τα σχετικά εικονίδια, προκειμένου να γίνει μέλος σύμφωνα με τα ανωτέρω. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης κατά την Εγγραφή του πρέπει να είναι ορθές, ακριβείς και πλήρεις. Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιο από τα στοιχεία που έδωσε ο Χρήστης κατά την εγγραφή του αλλάξει, θα πρέπει να ενημερώσει σχετικά τον προφίλ του μέσα στο youdelivery.gr. Η eταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει στα mέλη μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διαδικαστικό περιεχόμενο, πληροφορίες δραστηριότητας λογαριασμού, ενημερώσεις και διαφημιστικό περιεχόμενο. Τυχόν προδιαγραφές των προϊόντων και οι πληροφορίες που αναφέρονται ως προσφορά και αφορούν στα προσφερόμενα προϊόντα (εφ εξής με τον όρο προσφορά θα αναφερόμαστε σε ειδικές εκπτώσεις στην τιμή προϊόντων κάθε τρίτου πωλητή, για συγκεκριμένο χρόνο ή για συγκεκριμένη  ποσότητα όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα), γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες που έχει λάβει η εταιρεία από τον πωλητή. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αναφορικά με τα πωλούμενα προϊόντα για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι του αγοραστή είναι ο πωλητής (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ποιότητα, τις ιδιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά των προϊόντων καθώς  και για τον τρόπο και χρόνο παράδοσης αυτών στους αγοραστές).

 

(Γ) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Στα πλαίσια της λειτουργίας της ιστοσελίδας YouDelivery.gr, επιτρέπεται στους χρήστες να αξιολογούν τα συνεργαζόμενα καταστήματα μετά από κάθε παραγγελία που έχει γίνει μέσω του youdelivery.gr. Για να αξιολογήσετε κάποιο κατάστημα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε παραγγείλει από το συγκεκριμένο εστιατόριo. Για κάθε μία παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο μία αξιολόγηση. Με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε και διασφαλίζουμε την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αξιολογήσεων. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποδέχονται ότι στo πλαίσιo των συναλλακτικών ηθών δε θα εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα αξιολόγησης που παρέχει η Ιστοσελίδα με την ανάρτηση θετικών ή αρνητικών σχολίων μέσω τρίτων (οικογένεια, φίλοι, προσωπικό). Υβριστικά σχόλια, σχόλια κατά της δημοσίας αιδούς καθώς και σχόλια τα οποία άπτονται του αστικού και ποινικού δικαίου ή Κανονισμών Δημοσίων Αρχών, δε θα αναρτώνται. Σε αυτή την περίπτωση, οι υπεύθυνοι του YouDelivery.gr δε φέρουν καμία ευθύνη για αυτή την απόφαση.

Επισημαίνεται ότι το
YouDelivery.gr δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων και σε καμία περίπτωση τα σχόλια δεν αντανακλούν τη θέση τoυ YouDelivery.gr για τα εστιατόρια, είτε η αξιολόγηση είναι θετική, είτε αρνητική.

Επίσης, το
YouDelivery.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανεπαρκή ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρονται από τα εστιατόρια τα οποία συνεργάζονται με το YouDelivery.gr .

Το
YouDelivery.gr εγγυάται την προστασία προσωπικών δεδομένων όπως αυτή καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

 

(Δ) - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία  δεν υποβάλλει σε έλεγχο και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα καταστήματα που είναι καταχωρημένα στην παρούσα ιστοσελίδα. Η τήρηση της νομοθεσίας σχετικά με την εστίαση και τους κανόνες τήρησης/μεταφοράς/πώλησης εμπορευμάτων είναι αποκλειστική ευθύνη των καταστημάτων και η εταιρεία  δεν φέρει ευθύνη για αυτό.Η εταιρεία  προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι πάντοτε ακριβείς και επίκαιρες. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται βάσει της καλόπιστης πεποίθησης της εταιρείας ότι είναι ακριβείς και δεν παρέχονται βάσει ρητής ή σιωπηρής δέσμευσης για την ακρίβειά τους. Η Εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την κάλυψη αξιώσεων χρηστών/μελών ή τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα από την εταιρεία πρόσωπα, ανεξαρτήτως εάν η εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των μελών/αγοραστών για την ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται από τους πωλητές ή από ζημιές που τυχόν προκύψουν κατά την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών και επιλογών της ιστοσελίδας, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κ.λ.π., παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή/και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η εταιρεία αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή/και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τα όποια τηλεφωνικά έξοδα, έξοδα τηλεπικοινωνιών ή άλλα έξοδα μπορεί να προκύψουν ή για οποιαδήποτε ζημία στον εξοπλισμό του χρήστη τυχόν προκύψει από τη χρήση της Ιστοσελίδας Παρά το ότι σκοπός της Εταιρείας είναι να καταστήσει την ιστοσελίδα προσβάσιμη για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, η ιστοσελίδα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη, ανά πάσα χρονική στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, τη συντήρηση ρουτίνας. Επίσης η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές «servers» μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεση των Χρηστών, παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά.

 

(Ε) - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, της παρουσίασης της Ιστοσελίδας, των σημάτων,  κειμένων, γραφικών, σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμβάσεις, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική, διανομή, αναδιανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ως άνω περιεχομένου της ιστοσελίδας άνευ προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω δικαιωμάτων. Η εμφάνιση του ως άνω περιεχομένου στην ιστοσελίδα δεν δύναται καθ’ οιονδήποτε τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω στοιχείων. Εξαιρούνται τα δικαιώματα των συμβεβλημένων πωλητών. Τα λοιπά προϊόντα και οι εταιρικές επωνυμίες που αναφέρονται στη Δικτυακή τοποθεσία είναι τα εμπορικά σήματα ή καταχωρημένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.

 

(ΣΤ) - ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ/ΜΕΛΟΥΣ

Οι χρήστες/μέλη της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στο Νόμο και τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση, που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης/μέλος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook, twitter κ.λπ.) για τις προσφορές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Ο χρήστης/μέλος αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην ιστοσελίδα/εταιρεία από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιου είδους χρήση από τις ενδεικτικά στο παρόν αναφερόμενες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αυτόματης διαγραφής του χρήστη/μέλους χωρίς προειδοποίηση, ενεργώντας στα πλαίσια του νόμου. Ο χρήστης/μέλος ευθύνεται για τη διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού του.

 

(Ζ) - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ  

Οι όροι και προϋποθέσεις του παρόντος ενημερώθηκαν την 14-2-2012 και η ισχύς τους είναι ενιαία για όλα τα μέλη/χρήστες της ιστοσελίδας χωρίς να είναι δυνατή η εξαίρεση κάποιου μέλους/χρήστη από την εφαρμογή τους, αλλά ούτε και η τροποποίησή τους ώστε να εξυπηρετηθούν συμφέροντα μέλους/χρήστη ή μερίδας μελών/χρηστών. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης αυτών οποτεδήποτε, με άμεση έναρξη ισχύος αυτών από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Η τυχόν συνεχιζόμενη περιήγηση, πρόσβαση ή χρήση της ιστοσελίδας, ή/και η χρήση των υπηρεσιών αυτής, ή/και η πραγματοποίηση συναλλαγής μέσω αυτής,  θα θεωρείται ότι συνιστά αποδοχή των νέων όρων και προϋποθέσεων, για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες/μέλη να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα προς σχετική τους ενημέρωση.

 

(Η) - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή την χρήση mobile εφαρμογής και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή . Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής. 

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;

Απολύτως απαραίτητα cookies:

Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Cookies λειτουργικότητας:

Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί ( το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.

Cookies απόδοσης:

Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα και αν λαμβάνει μηνύματα λάθους από την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη.Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και επομένως της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.

Cookies για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing):

Χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης σχετική με τον χρήστη και προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται ακόμη για να περιορίσουν την συχνότητα μιας διαφήμισης και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Καταγράφουν εάν επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα ή όχι. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μοιραστούν με τρίτους (πχ. Διαφημιστές). Για την βελτίωση στοχευμένης διαφήμισης τα cookies συχνά συνδέονται με υπηρεσίες τρίτων μερών.

Άρνηση χρήσης cookies:

Εάν δεν επιθυμείτε η Εταιρεία να συλλέγει και να αναλύει τα δεδομένα για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out). Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε:

Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google AdWords

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων AdWords Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Google, η υπηρεσία θα τοποθετήσει ένα cookie στην συσκευή (ονομάζεται «conversion cookie – performance cookie»). Αυτό το cookie θα λήξει σε 30 ημέρες και δεν αφορά την προσωπική αναγνώριση. Εάν το cookie δεν έχει λήξει όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες σελίδες, εμείς και η Google μπορούμε να αναγνωρίσουμε εάν κάποιος έχει επιλέξει την ιστοσελίδα και έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα . Κάθε διαφημιστής λαμβάνει διαφορετικό cookie. Για τον λόγο αυτό τα cookies δεν μπορούν να καταγράψουν ιστοσελίδες των διαφημιστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα conversion cookie χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για του πελάτες υπηρεσίας AdWords που έχουν ενεργά επιλέξει να συμμετέχουν στην υπηρεσία «conversion tracking». Οι διαφημιστές έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν την συγκεκριμένη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε σελίδα με «conversion tracking tag». Παρόλα ταύτα, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση των χρηστών. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην παρακολούθηση, μπορείτε να αρνηθείτε την συγκατάθεσή για την χρήση cookies – για παράδειγμα, στις ρυθμίσεις του περιηγητή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση cookies για την υπηρεσία «conversion tracking» ρυθμίζοντας τον περιηγητή να αρνείται την λήψη block cookies από το όνομα χώρου (domain name) «googleadservices.com».

Google Analytics

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας , έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook.

Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες , πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή . Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.

 

 

(Θ) - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η εταιρεία δεσμεύεται στην προστασία του απορρήτου σας. Η χρήση από εσάς της Ιστοσελίδας υπόκειται στην παρόντες όρους χρήσης. Εάν κάποιος Επισκέπτης/Χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης και τους όρους προστασίας που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του.

 

(Ι) - ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που ενδέχεται να ανακύψει στο μέλλον, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λαμίας.

 

(Κ) - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το youdelivery.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο info@youdelivery.gr.

Μήνυμα