Αγαπητέ επαγγελματία,
έχεις εστιατόριο;

Το YouDelivery είναι, η νέα online υπηρεσία της Λαμίας που στόχο έχει να απλοποιήσει τη διαδικασία της Παραγγελίας / Delivery εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες του Διαδικτύου.

Αν η επιχείρηση σου προσφέρει Delivery φαγητού/καφέ ή πρόκειται για συνοικιακό κατάστημα (φούρνος, κρεοπωλείο, οπωροπωλείο κλπ) που προσφέρει υπηρεσίες Delivery... τότε σε προτρέπουμε να αφιερώσεις 10 λεπτά για να ενημερωθείς.

Τι είναι το YouDelivery

Το YouDelivery είναι ένας νέος τρόπος για να δέχεσαι τις παραγγελίες των πελατών σου ηλεκτρονικά μέσω του Internet.

Σε ποιους απευθύνεται

Εστιατόρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, καφετέριες, φούρνοι, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία.

Πως επωφελείστε

Οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση μεσω κινητού / υπολογιστή / tablet στο κατάστημα σας, με δυνατότητα Online Παραγγελίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δέχεστε Delivery ή Pickup (παραλαβή από το κατάστημα).

Πως εγγράφεστε;

Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν ενώ η καταχώρηση των προϊόντων γίνεται από εμάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για μια πλήρη ενημέρωση.

Πως λειτουργεί το YouDelivery

Ο επισκέπτης του YouDelivery κάνει τη παραγγελία του στο κατάστημα σας μέσω της ιστοσελίδας YouDelivery.gr


Η παραγγελία καταφθάνει στο τερματικό που έχει εγκατασταθεί στην επιχείρηση σας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να την αποδεχτείτε η να την απορρίψετε. Μόλις το πράξετε, ο χρήστης θα λάβει αυτόματα ένα μήνυμα μαζί με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.


Η διαδικασία παραγγελίας απλοποιείται, ο χρόνος επεξεργασίας της μηδενίζεται ενώ η εμπειρία του χρήστη με την επιχείρηση σας βελτιστοποιείται.


Γιατί να εγγραφείτε

Δείτε μερικά οφέλη από την εγγραφή σας στο YouDelivery.

Διεκδίκησε νέους πελάτες

Ή διευκόλυνε τους υπάρχοντες επιτρέποντας τους να παραγγείλουν online από το κατάστημα σου.

Διαφήμιση και Marketing

Φροντίζουμε για τη προβολή της πλατφόρμας στα κυριότερα τοπικά μέσα με online διαφήμιση, αφίσες & φυλλάδια.

Στρατηγική Προώθηση

Εκμεταλλευόμαστε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Google για την μέγιστη δυνατή διείσδυση στη τοπική αγορά.

Αποκτήστε Online Παρουσία

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν πληρώνοντας μόνο για τις παραγγελίες που δέχεστε εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο.

Αύξησε τις παραγγελίες σας

Αυξήστε τον όγκο των παραγγελιών που δέχεστε, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο σε τηλέφωνα.

Δωρεάν παροχή εργαλείων

Σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη τεχνογνωσία για να διαχειρίζεσαι τις παραγγελίες από το PC ή το Tablet.

Αύξησε τον όγκο των Παραγγελιών σας

Επικεντρώσου στη διαχείριση της επιχείρησης σου και άσε το δύσκολο κομμάτι της online ανάπτυξης σου σε εμάς.

Βγάλτε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο σε λίγα μόλις λεπτά

Εσείς μας δίνετε τον κατάλογο προϊόντων σας, συμπληρώνετε μια φόρμα με τις βασικές προτιμήσεις (ωράριο λειτουργίας, περιοχές εξυπηρέτησης, τρόποι παράδοσης κλπ.), επιλέγεται το μοντέλο συνεργασίας.

Εμείς φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα, καταχωρώντας το κατάστημα στον κατάλογο του YouDelivery.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε

%ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΠΟΛΗΣ
TOΠΠΑΡΑ-
ΓΓΕΛΙΕΣ

Προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για μια επιτυχημένη Online Παρουσία.

Με το YouDelivery έχετε άμεση πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το κοινό σας. Πίνακες στατιστικών για τις παραγγελίες παρέχονται μέσω της εφαρμογής του YouDelivery για τους επαγγελματίες. Δείτε τις πιο δημοφιλής περιοχές της πόλης, αναζητήστε τις πιο κερδοφόρες μέρες του μήνα, εντοπίστε τους πιο ποιοτικούς πελάτες σας, βρείτε τα περιζήτητα προϊόντα του καταλόγου σας.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση ›

Γιατί να επιλέξω το YouDelivery;

Έχοντας ως σλόγκαν το "Δες ποιος κάνει delivery στη γειτονιά σου", η υπηρεσία μας στοχεύει να γίνει μια διαδικτυακή πύλη εξυπηρέτησης παραγγελιών ανάμεσα στις τοπικές επιχειρήσεις και τους πελάτες τους. Σε αυτή τη πρώτη, πιλοτική έκδοση, η υπηρεσία θα λειτουργήσει αποκλειστικά στη Λαμία, μια πόλη που παρουσιάζει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς διείσδυσης του internet στη καθημερινότητα των πολιτών σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση ›

Πως προωθούμε την επιχείρηση σας

Επικεντρώσου στη διαχείριση της επιχείρησης σου και άσε το δύσκολο κομμάτι της online ανάπτυξης σου σε εμάς.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Premium υπηρεσίες

Η ομάδα του YouDelivery προσφέρει επίσης και εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε επιχείρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να χτίσετε την online παρουσία της επιχείρησης σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας είναι μία διαδικασία που απαιτεί σωστά βήματα. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη κατάλληλη τεχνογνωσία που απαιτείται για αυτό το σκοπό.

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Διαθέτουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης του χώρου και των προϊόντων σας.

Online Διαφήμιση

Αν νιώθετε εγκλωβισμένοι στα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, σας προτρέπουμε να επενδύσετε στα online μέσα διαφήμισης. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Εγγραφη στο Newsletter

Εγγραφήκατε με επιτυχία στο δελτίο νέων μας.

κάτι πήγε στραβά!