You Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Τα «Δύο Βουνά» αποκλειστικά στο YouDelivery - Κέρδισε κουπόνια

Το YouDelivery υποδέχεται τα «Δύο Βουνά» με ένα νέο, φρέσκο διαγωνισμό...

Από αυτή την εβδομάδα, σου έχουμε ένα τα πιο γνωστά και γευστικά σουβλατζίδικα της πόλης. Ώρα να ανακαλύψεις τα «Δύο Βουνά», το ψητοπωλείο της οδού Παπαθανασίου που θα σε εκπλήξει με τις επιλογές του σε πίτες και σουβλάκια.

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κοντοσούβλι και κοκορέτσι σε πίτα;  Μπες στον online κατάλογο για να βρεις όλες τις γευστικές επιλογές από τα «Δύο Βουνά». 

Με ωράριο από τις 19:00 ως τις 00:00 και με μια νέα αποκλειστική προσφορά, αποτελεί άλλο ένα στανταράκι γεύσης στις καθημερινές σου επιλογές.

Όπως πάντα, σου ετοιμάσαμε διαγωνισμό με 3€ κουπόνια για να δοκιμάσεις πρώτος! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Προσφορά 5.5€ για: 3 σουβλάκια χοιρινά, 1 ατομική σαλάτα, 1 Coca Cola 330ml

ΔΕΣ ΤΟΝ ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Όπως πάντα... σου έχουμε κουπόνια. Δήλωσε συμμετοχή, μπες στη κλήρωση και κέρδισε 3€ κουπόνια. Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως τη Δευτέρα 05/02 και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 06/02.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 μερίδα φιλέτο κοτοπουλο, 1 σαλατα Caesars, 1 Coca Cola 330ml - MONO 12€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το οβελιστήριο Τα Δύο Βουνα  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Μία(1) μερίδα  φιλέτο...

2021-07-07
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Κοτόπουλο σούβλας ολόκληρο, 1 μερίδα πατάτες, 1 μερίδα σως - MONO 10€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το σουβλατζίδικο Γυροτεχνείο  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Κοτόπουλο σούβλας...

2021-07-03
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Club sandwich και 1 Κρέπα σοκολάτα μπισκότο - MONO 5€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το κατάστημα Η Στροφή στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Club Sandwich ζαμπόν ή...

2021-06-10
περισσότερα