You Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Οι αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Al Dente στο YouDelivery

Αν διασχίσεις τις απογευματινές ώρες την οδό Παπασιοπούλου 14, σίγουρα το μάτι σου θα προσέξει το γωνιακό εστιατόριο με την ιταλική διακόσμηση και το χαρακτηριστικό όνομα Αl Dente.

Πρόκειται για τη μοναδική πιτσαρία στην ευρύτερη περιοχή των Γαλανέϊκων που χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την προσεγμένη διακόσμηση και την ιδιαίτερη προσέγγιση των πιάτων του.

Το Al Dente θέλει να σε μυήσει σε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Εδώ μπορείς να βρεις τόσο τις κλασικές συνταγές σε πίτσα και ζυμαρικά όσο και παραδοσιακές Ιταλικές συνταγές .

Οι αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Al Dente έφτασαν στο YouDelivery και είναι διαθέσιμες για online delivery από τον υπολογιστή και το κινητό σου!

Με ωράριο από τις 18:00 ως τις 23:30 και με ξεχωριστές προσφορές, αποτελεί άλλο ένα στανταράκι γεύσης στις καθημερινές σου επιλογές.

  • Με 1 πίτσα της επιλογής σας δώρο 2 μους σοκολάτας
  • Με 1 ζυμαρικό της επιλογής σας δώρο 1 μους σοκολάτα
  • Με 1 ριζότο της επιλογής σας δώρο 1 μους σοκολάτα
  • Δες όλες τις προσφορές >>

 

YouDelivery tip: Αξίζει να δοκιμάσεις την αυθεντική Ιταλική Bolognese και την αυθεντική Ιταλική Carbonara

ΔΕΣ ΤΟΝ ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 μερίδα φιλέτο κοτοπουλο, 1 σαλατα Caesars, 1 Coca Cola 330ml - MONO 12€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το οβελιστήριο Τα Δύο Βουνα  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Μία(1) μερίδα  φιλέτο...

2021-07-07
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Κοτόπουλο σούβλας ολόκληρο, 1 μερίδα πατάτες, 1 μερίδα σως - MONO 10€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το σουβλατζίδικο Γυροτεχνείο  στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Κοτόπουλο σούβλας...

2021-07-03
περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 1 Club sandwich και 1 Κρέπα σοκολάτα μπισκότο - MONO 5€

Offer alert! Σου έχουμε μία αποκλειστική προσφορά από το κατάστημα Η Στροφή στο YouDelivery.  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και περιλαμβάνει: Ένα (1) Club Sandwich ζαμπόν ή...

2021-06-10
περισσότερα